Wurbe #2

Tocmai m-am intors de la intilnirea Wurbe #2 care a fost gazduita de Adobe Romania carora doresc sa le multumesc pe aceasta cale pentru ajutorul dat: sala, badge-uri, bauturi, mancare si wifi.

Comentarii:

- sincer nu ma asteptam sa fie asa multa lume. La Wurbe #1 au fost 12 oameni la o bere, aici au fost cel putin 60 (nu i-am numarat pe toti) intr-o sala de intilniri cu proiector in fata.

- ma asteptam sa fie o intilnire mai informala (vezi punctul de mai sus) si am fost putin deplasat la unele discutii (sorry Cristi, data viitoare promit ca ridic mana)

- chiar daca initial lumea nu s-a ingramadit la prezentari, intr-un final timpul s-a dovetit prea scurt pentru toate prezentarile inscrise pe lista, ceea ce a dus la un adevarat maraton. Unele subiecte au fost chiar interesante si as fi vrut sa se discute mai pe larg.

Wishlist pentru Wurbe 3, 4, etc.

- prezentari mai putine sau sustinute in paralel pe mai multe directii (nu toata lumea este interesata de Ruby sau .NET).. eventual sa se voteze pe net cateva lucrari..sau sa se faca intilniri mai dese si mai scurte (putin probabil). 5-6 ore pentru o sesiune de prezentari este putin cam mult intr-o zi de saptamana.

- prezentari ale vorbitorilor. Daca avem lista oamenilor care vor sustine o prezentare poate ar fi bine sa-si faca o mica prezentare pe site-ul Wurbe inainte de conferinta. As fi vrut sa stiu mai mult despre vorbitori, dar timpul strans nu ne-a dat ocazia.

Oricum astept Wurbe #3 si multumiri organizatorilor.