Paie in loc de creier la Mediagalaxy

Azi am fost sa cumpar diverse electrocasnice pentru a utila firma (cuptor cu microunde, filtru de cafea, sandwitch maker si aspirator).

Fiind foarte comod nu aveam de gand sa cumpar toate chestiile astea si sa le car cu taxi-ul asa ca i-am intrebat pe angajatii de la Mediagalaxy daca se poate sa-mi fie livrate la sediu.

Raspunsul a venit ca o surpriza pentru mine, dar trebuia sa-l intuiesc din moment ce am intrebat: "nu livram decat obiecte mari, gen frigidere". Bine, bine, dar nu am chef sa ma car cu ele si sunt dispus sa platesc si taxa de livrare. "Ne pare rau, nu se poate".

Pana sa ies din magazin cu mana goala, o vanzatoare s-a oferit sa ma ajute si dupa ce i-am pus aceiasi intrebare, s-a interesat la 'sefu' si a venit cu raspunsul prompt: "se poate sa va livram produsele, doar daca suma este peste 2000 RON". WTF?! Adica un frigider de 300 RON poate fi livrat, dar 4 cutii care costa 1500 RON si ocupa acelasi volum nu ?

Intr-un final au acceptat sa-mi livreze produsele, vanzatoarea a fost draguta si s-a descurcat cu seful, dar nu mi se pare normal sa mi se prezinte asta ca un favor. Data viitoare o sa cumpar totul de pe internet.