E timpul sa facem si noi ceva

Acum citeva saptamani o fosta colega de generala a inceput sa stringa bani si lucruri pentru orfelinatul "Sfintii Petru si Pavel" si pentru sectia de nou-nascuti orfani a Spitalului "Alfred Rusescu" din Bucuresti. Am donat bani si i-am indemnat pe prieteni sa doneze... unii chiar au facut-o si le multumesc pentru generozitate.

Azi citind povestea lui Ionut mi-am dat seama ca este timpul sa fac mai mult pentru cei cu posibilitati reduse. Chiar daca in trecut am donat bani pentru diferite cazuri, acum vreau sa o fac periodic si sa-i implic si pe altii in actiune:

Idee

In fiecare luna pentru fiecare leu donat de voi, o sa donez si eu 1 leu in limita bugetului lunar de 500 RON.

Plan de bataie

Astept mail-uri pe adresa din contact cu descrierea cazurilor care au nevoie de ajutor. O sa va cred pe cuvint cind e vorba de banii strinsi si atunci voi adauga la suma donatia mea.

Chiar daca sunt putini banii care ii voi dona, as vrea ca ei sa vina cu adevarat in ajutorului cuiva. Impreuna cu Dragosv voi infiinta o asociatie pentru ajutorarea copiilor si atunci suma lunara o sa mai creasca.

Luna decembrie este adjudecata pentru Ionut, dar puteti da url-ul postului mai departe pentru lunile viitoare si sunteti bineveniti sa crestem bugetul lunar.

LE: acum am si o pagina speciala dedicata donatiilor.