Despre vacanta de revelion

Pina acum am fost lenes si nu am scris nimic despre vacanta si cei 2 cititori fideli ai blog-ului ma freaca pe messenger sa dau detalii despre vacanta:

- promit sa nu mai zbor cu Air France si mai ales prin CDG (terminalul 2E este incredibil de idiot, nu poti sa iesi din terminal, internet-ul costa 20 EUR, nu exista locuri de fumat, mincarea de la cele 2 magazine este groaznica). Cand am fost in vara prin terminalul asta am ratat avionul de Houston si am stat la business lounge unde nu s-au simtit asa rau orele ca acum. Noroc ca la intoarcere vin prin Amsterdam si poate apucam sa ajungem in centru la un Coffeshop.

- cum am ajuns in Singapore am bagat niste "slurpee" (gheata tocata cu siropuri colorate) si ceva cam mult Haagen Dazs asa ca am racit si imi curge nasul. Am trecut pe antibiotice si e mai bine.

- focurile de artificii din Singapore au fost impresionante, dar parca cele din Hong Kong sunt mai tari (trebuie sa vin de Chinese New Year sa fac comparatie). Video aici.

- nu m-am pus in cap cu cumparaturile. Am stat o zi prin Funan unde mi-am luat cabluri, adaptoare, huse de iphone si various gadgets. Haine nu-mi cumpar din Asia pentru ca nu s-a inventat size-ul meu aici.

-  femeile din grupul nostru s-au imbonavit de sindromul Singapore dupa plecare...se negociaza intoarcerea.

- acum suntem in Penang, Malaysia unde mai stam pina pe 8. Ne-am mutat de la hotelul bookat initiat pentru ca arata ca un sanatoriu (cei drept sanatoriu de 5*) si acum stam la Shangri La care cica are 6* (nu stiu care e diferenta de la 5 la 6), micul dejun e din categoria SF, internet-ul e scump, facem masaje toata ziua si o ardem prin baruri. M-am ars la soare din prima zi.

- nu pot sa fac diving pentru ca sunt racit (nici nu prea sunt site-uri in zona, doar la 2h de mers cu barca)

-  pe 8 ne caram in Kuala Lumpur (inca nu stim ce metoda de transport, dar se investigheaza avionul si autobuzul), iar pe 12 Jan o luam spre casa via Amsterdam.

Fotografiile facute de mine sunt in galerie. More soon.