Home fuc….. err, sweet home

Dupa aproape 3 saptamani de vacanta, ieri m-am intors acasa si azi am ajuns la birou unde ma asteapta zeci de mail-uri si probleme. Update-uri din calatorie:

- MacBook-ul meu este un nerecunoscator. Eu ma chinui sa-i cumpar accesorii, cabluri, gentuta, capace pentru gauri, il curat de praf, iar el ce face ? se buseste hdd-ul impreuna cu lucrarea mea pentru cursul de Management Financiar de la Codecs care are deadline azi :(

- se pare ca nu m-am ingrasat in vacanta. Eu ma asteptam sa iau cel putin 5kg dupa cit am mincat, dar se pare ca orezul si sushi-ul fac bine la sanatate :)

- a fost prima si ultima data cind am zburat cu KLM long-haul. Zborul Kuala Lumpur - Amsterdam a fost horror, nu din punct de vedere al sigurantei ci al serviciilor oferite de KLM: un 747-400 de pe vremea lu' bunica fara in-flight entertainment, mirosea groaznic a voma si alte mirosuri nedeterminate, mincarea groaznica, iar sucurile din timpul zborului lipseau cu desavirsire (doar daca stiai ca undeva dupa o perdeluta sunt niste sucuri puteai sa beneficiezi de ele). M-am saturat de companiile europene, de acum voi zbura doar cu companii asitatice si cu arabii de la Emirates si Etihad. Vrea cineva sa cumpere zboruri in Europa ? Am 290k mile Skyteam care trebuie sa le folosesc si nu stiu daca imi iau Round-the-world-ul prea curind ca nu am timp.

- traficul in Bucuresti este groaznic chiar si la 2 saptamani dupa ninsoare. Cind eram in Riga noaptea veneau camioane si tractoare care incarcau zapada de pe marginea drumului si o duceau in afara orasului.. la noi muntii de zapada ocupa locurile de parcare si asa putine. Astept cu interes ninsoarea anuntata dupa 17 Ian sa vad unde se mai pune atunci zapada... eu in casa nu o iau.