Love or hate ?

Azi a fost Macworld 2008, unde Steve ca de obicei a anuntat noile produse Apple. Inca nu a aparut filmul, dar transcript-ul live oferit de Gizmodo a fost foarte bun.

Parti interesante:

- Time Capsule - Airport cu HDD

- MacBook Air - cica cel mai mic laptop. Arata foarte kewl, poti sa-i pui SSD si are si un soft de 'Remote Disc' cu care poti folosi drive-urile de pe alte computere.

- s-a lansat Microsoft Office 2008 for Mac.. dupa 4 ani de la ultimul Office 4 Mac

Parti naspa:

- upgrade de iPod Touch e pe bani?!! Ca de obicei Steve isi bate joc de fanii infocati Apple care cumpara cu regularitate produsele din prima zi. Cum adica un kkt de update costa $20 doar pentru ca ti-ai cumparat iPod touch acum 2 luni (sau l-ai primit de craciun).. daca asteptai pina azi era moca. La fel s-a intimplat si cu iPhone-ul cind au scazut pretul cu $200, au dat cupoane de $100 la early-adopters si de restu $100 s-au pisat pe ei de clienti.

- nu e foarte clar daca Time Capsule merge doar cu Time Machine sau merge sa salvezi si fisiere acolo. 1TB doar de back-up mi se pare cam mult.

- Movies Rental doar in US pentru moment. Noi nu avem nici iTunes store in Romania, asa ca degeaba visez eu la filmele Full HD pe Apple TV
Deja nu stiu ce sa mai cred ..au niste produse revolutionare, dar la radacina abuzeaza de clienti in cel mai josnic mod cu fiecare produs pe care il lanseaza. Toate astea pentru ca le lipseste o concurenta reala :(