Orhideea Gardens

In Dec 2006 am contractat un apartament intr-un complex rezidential care se construieste "Orhideea Gardens". Totul bine si frumos, am platit avansul, iar in Oct trebuia sa platesc a 2-a transa de bani cind blocul era gata la 'rosu'... blocul nu era gata, deci nu am platit. Acum dupa 3 luni de zile am fost notificat ca este gata 'la rosu' si ca trebuie sa platesc transa a 2-a.

Ca orice om normal la cap (zic eu) inainte sa platesc niste zeci de mii de euro am inceput sa cer explicatii pentru cele 3 luni de intirzieri si am cerut constructorului o asigurare cum ca apartamentul o sa fie gata la timp sau o data la care o sa fie gata. Raspunsul dupa citeva mail-uri si telefoane dure a fost cit se poate de direct: reziliati sau platiti... avem un contract unde ne angajam ca pina pe 15 Sep 2008 terminam apartamentul nu trebuie sa va mai dam nici o asigurare ca ne incadram in termen.

Pai cum?! dupa ce ati intirziat 3 luni intr-o faza intermediara, cum o sa va dati peste cap sa terminati la timp ? Fie imi dati spre receptie un apartament neterminat fie finisajele vor fi facute in graba si vor pica dupa 2 luni. Oricare varianta ati alege mie nu-mi place.

Ce ma frustreaza cel mai tare in povestea asta este ca eu am muncit zi si noapte pentru fiecare eur pe care trebuie sa-l dau si cu ei voi alimenta nesimtirea unora.