Restaurantul “Asia”

Este localizat pe Bd. Decebal Nr. 12, vis-a-vis de Zvon si linga Gallo Nero. "Asia" se vrea a fi un restaurant cu specific predominant chinezesc si cu alte influente asiatice.

Interiorul arata ingrijit, mesele sunt deja aranjate... ce mai, pare un restaurant ok la prima vedere.

Am ajuns azi pe la ora 14:00 fara rezervare. Cer o masa de 2 persoane la fumatori, mi se ofera una cu conditia sa o eliberez in 2 ore pentru ca la ora 16:00 au o rezervare. Nici o problema, ca nu am de gind sa ma lungesc cu masa.

Apa mea plata a durat 15 minute sa vina timp in care a aparut si SF. Apa lui a durat pret de 3 tigari.

Inca nu am comandat dar un chelner vrea sa ne ia meniurile pentru ca are nevoie de ele la alta masa.. reusim sa pastram unul.

Comandam intr-un final pachetele de primavara, niste pui, vita si orezul de regioare.

Pachetele de primavara vin dupa 45 de minute (asta era aperitiv). Intreb daca si mincarea dureaza asa mult: "nu, doar aperitivele". Cer betisoare.. primesc o pereche de bete de lemn folosite de sute de ori, infasurate intr-un servetel (macar in China ti se dau bete de unica folosinta de lemn sau bete de plastic care se pot spala bine.. in fine).

Dupa inca 30 de minute vine si o portie de pui in cinci culori. Surpriza, noi am comandat pui cu ananas... Raspunsul prompt: "ah, stati ca iese si asta". Mai trece ceva timp si apare vita cu bambus si puiul cu anans comandat. Mai trec citeva minute, apare orezul.. orez cu legume ?! noi am comandat orez cu fructe de mare. "vine imediat" raspunde chelnerita. Intr-un final reusim sa mancam ce am comandat.

Ananasul caramel a durat si el 30 de minute, dar deja ne-am obisnuit cu modul de lucru.

La sfarsit dau sa platesc cu cardul. Vine chelnerita cu un POS bag pin-ul dupa care pleaca cu POS-ul si cardul meu. In citeva minute vine big boss (dupa cum arata) care imi arunca cu dispret un bon de card si zice "eroare de comunicatie" si tasteaza in scirba suma pe pos si-mi da aparatul sa tastez din nou pin-ul.

La ora 16:10 chelnerita vine cu bonul de la card pe care il semnez si plecam.

Concluzia: o aventura pe care nu as vrea sa o mai repet.. mincarea este mediocra, serviciul groaznic in schimb locatia si interiorul sunt ok, dar la ce ma ajuta asta ?