Unde servesc micul dejun ?

Cind stateam in Riga, fiind master in arta lenii dimineata in jur de ora 8 ieseam sa servesc micul dejun in loc sa-mi prepar ceva in casa. Nu conteaza daca era omleta, oua ochiuri sau un sandwitch, cert este ca la ora 8 existau restaurante si cafenele care serveau de mincare. Toata afacerea nu ma costa mai mult de 4 LVL, adica 20 RON, iar in pretul asta intra si o cafea sau un ceai.

In Bucuresti evident sufar de aceiasi lene si imi doresc sa servesc micul dejun in drum spre birou, dar in zona Izvor, Piata Operei, Cotroceni nu exista nici un restaurant care sa-ti serveasca de mincare inainte de ora 9 chiar 10, iar Fornetti sau alte produse de patiserie la purtator nu se califica pentru categoria de mic dejun.

Poate cineva a rezolvat problema asta si eu nu am gasit locatia... help me please!

  • Salut man. De ce nu iti faci un card de membru la Marriot? Poti sa mananci la ei, sigur au ceva la micul dejun la vreunul din restaurante, la un pret acceptabil. Ar trebui sa fie in (relativa) apropiere.

  • Tim

    Varianta cu Marriott este in studiu de fezabilitate daca ma voi duce la sala acolo, dar micul dejun este destul de scump, in jur de 18 EUR / pers, si chiar daca iau ceva carduri de reducere tot ma costa mai mult decit as vrea sa cheltuiesc lunar.

  • ix

    Ibis (str. Izvor)? Si mai aproape - cu siguranta si mai ieftin.

  • Pingback: ()