Moara Mariei

Restaurant cu specific romanesc localizat in "Old Town" pe Blanari. Imi place mancarea si faptul ca este non-stop, dar dupa experienta de aseara nu cred ca o sa mai calc pe acolo multa vreme.

In general seara au orchestra care zdrangane ceva la tambal, dar aseara au intrecut orice masura cind au dat volumul la maxim sa se auda la 5 stranzi departare, iar discutia cu interlocutorul meu s-a transformat in schimburi de urlete. Dupa citeva incercari de negociere cu chelnerii in privinta volumului, am platit apa si ne-am carat la Terasa Doamnei unde muzica avea un volum rezonabil.

 • SF

  Pai, traim intr-o tara bananiera din estul Europei unde chelnerul trebuie sa se simta bine pentru ca el munceste acolo 12 ore, nu clientul care face posibila existenta localului de 3 lei.

  Tocmai ma gandeam astazi ca traiesc intr-o tara unde in loc ca 90% din populatie sa ma lase oarecum indiferent, 90% din populatie ma enerveaza groaznic prin lipsa educatiei care sta de fapt la baza restului problemelor.

 • Titana

  Asta imi aminteste de litoralul romanesc (in special bine cunoscutul 'sat de vacanta'.
  Cine cunoaste zona, stie ca sunt in jur de 20 de terase acolo, una langa alta, fiecare incercand sa dea volumul mai tare decat cealalta...
  Pe urma aflam pe Realitatea ca de ce nu prea au fost clienti, desii preturile nu crescusera de anul trecut.