SALES ARE NOW OVER

Don't panic, the secret services didn't get me, but today I'm heading to Sinaia for a training until sunday. The offer is now off the market and no sales were made, but I do hope you got a good laugh out of it.

(that was for my english audience)

Postul meu a fost evident o gluma, dar reporterii dornici de senzational se pare ca nu inteleg asta. Pe de o parte ma bucur ca au scris despre oferta mea, pentru ca vizitele nu strica niciodata, dar ma intristez cand in loc sa faca reportaje despre ingrasatul porcului in ajun pe care il practica autoritatile acum cu ocazia summit-ului si a alegerilor locale ei cheltuie bani cu investigatii ieftine (ma refer aici in special la reportajul TVR).

Sunt scirbit de ce intimpla acum in Bucuresti.. de ce oare toate lucrurile bune trebuie facute in an electoral sau inainte de un summit international ?

De ce indicatoarele nu se puteau instala anul trecut ? De ce florile si copacii nu se puteau planta de acum 2 ani ? De ce nu se picteaza in fiecare primavara benzile de circulatie si trecerile de pietoni ? De ce gardul care inconjoara Dimbovita nu se putea repara si vopsi de acum 3 ani dupa ce masinile respective au ajuns in apa ? De ce arterele principale nu se matura si spala zilnic ? De ce ciinii vagabonzi si masinile parcate ilegal au fost ridicate doar de pe traseul oficial NATO ? De ce doar in perioada summit-ului au fost adusi politisti din tara sa dirijeze traficul ? De ce acceptam mincunile si nepasarea celor care ar trebui sa ne reprezinte interesele ?