Suna-ma ca dau in clocot. Chiar nimeni nu vrea sa ma sune ?

Azi noapte am adormit pe canapea si nu stiu cum dar pe la 3 m-am trezit si televizorul era pe un post dubios: Kanal D. Am nimerit tocmai la "finalul" unei emisiuni cu telefonat rapid. Cred ca stiti despre ce este vorba: o blonda cu un debit verbal de 500 cuvinte pe minut te implora sa suni la un numar cu suprataxa sa-i spui un cuvint din 4 litere sau sa alegi o poza gresita din 3.

Ce ma frapeaza este cum de li se permite firmelor de genul asta sa cumpere spatiu de emisie cind este evident ca la mijloc este o frauda. Mai sunt "5 minute, suna acum".. unde 5 minute s-au transformat in 20 ca tot oprea individa ceasul, iar in tot acest timp nu a sunat decit o persoana.

Regulamentul spune ca nu este nimic random, ca operatorii iti iau datele si te suna daca ai dat raspunsul corect in functie  de ordinea in care ai sunat. Pai dragii mei, cind ai 3 numere (1, 2 si 3) in primele 10 secunde deja s-a dat raspunsul corect de 100 de ori.. de ce tanti aia se mai agita si plinge ca "nimeni nu stie raspunsul corect" ?? CNA-ul si protectia consumatorului de ce nu fac nimic ?