Orhideea Gardens 2.0

Acum 2 luni de zile ma certam cu domnii de la Orhideea Gardens in privinta termenului de finalizare al imobilului.

Azi imi vine mail de la indivizi unde eram invitat la sediul lor sa-mi aleg modelul de gresie si faianta pina cel tarziu la mijlocul saptamanii viitoare. Mesajul la sfarsit continea si urmatoarea bomba "Termenul de finalizare a fiecarui din cele cinci blocuri se prelungeste pana la sfrisitul acestui an; este o situatie pe care va rugam sa o acceptati."

Pai cum adica ? Acum 2 luni totul era in grafic, acum brusc o sa intirziati  3 luni de zile si eu trebuie sa "accept" ? Interesant.

Telefonic le-am transmis ca vin sa-mi dau OK-ul pentru gresie si faianta, dar nu pot sa fiu de acord cu noul termen pentru ca avem un contract in care se stipuleaza penalizari.

Raspunsul a fost absolut hilar: "Avem o problema, pentru ca anexa la contract pe care trebuie sa o semnati cind alegeti gresia si faianta include si noul termen de finalizare pe care va rugam sa-l acceptati.".

Huh ? Acum 2 luni mi-au pus pumnul in gura si m-au fortat sa platesc cu un text de genul "avem un contract unde ne angajam ca terminam constructia pina pe 15 Septmebrie 2008 chiar daca am intirziat 5 luni cu stadiul la rosu, asa ca ori platiti ori reziliati contractul", iar acum incearca sa-mi strecoare in contract o clauza prin care eu renunt la peste 200 EUR / zi penalizari pe care ei ar trebui sa-i plateasca.

Se pare ca tupeul lor este maxim, dar ma intreb cit de idioti trebuie sa fie cei care vor semna anexa in forma propusa de ei.