AppleTV

Vineri mi-am luat o plasma Panasonic de 42" care sa mearga cu AppleTV-ul achizitionat din Hong Kong saptamana trecuta. Scopul meu era sa folosesc ATV-ul sa ma uit la filme HD pe care le trag de pe hd-bits.ro, dar se pare ca nici o solutie software nu foloseste hardware-ul de pe ATV si filmele 720p se misca cam sacadat.

Trailerele si filmele HD de pe iTunes Store se misca beton, iar cumpararea de filme de pe ATV este mult mai misto decit din iTunes. Pentru $4.99 inchirierea unui film HD nici macar nu mi se pare scump.. e chiar mai ieftin decit un bilet la cinema.

PS: ca sa cumperi filme si muzica de pe iTunes Store trebuie sa ai cont cu adresa de US si credit card de US sau prepay cards. Eu sunt pe prepay si-mi cumpar credit de la www.tunes-giftcard.com.

 • luc

  salut,

  daca vrei HD iti recomand popcorn hour, e bazat pe linux si citeste aprpope orice(inclusiv 1080p), are inclusiv client bittorent integrat(azures). eu nu-l am dar un coleg de-am meu e f happy cu el(singura porblema ar fi ca nu are wireless integrat).
  la emag e 850 ron, la mama lui170 dolari.

 • Tim

  @luc am vazut pe net popcorn-ul ala, dar sincer as prefera o singura cutie care sa faca totul. In momentul de fata ATV este beton pentru cumparat seriale si inchiriat filme, mai putin sa ma uit la HD-urile mele..dar mai stau asa, poate mai apare ceva pina ma mut la noua casa unde trebuie sa-mi fac home-cinema mai meserias.

  Mi-am facut upgrade la iPhone si acum pot sa controlez ATV-ul de pe iPhone.. la integrare stau foarte bine baietii.

 • Florin

  Io mi-am luat ps3 ca are player de blu-ray. Nu stiu cat de tare e ATV ca astia nu prea fac bani cu el. Jobs zicea ca apple are 3 business-uri (mac, music, iphone) si un hobby (atv). Mi se pare foarte nasol sa nu poti sa playezi discurile tale. Ar fi fost foarte misto daca ar fi avut unitate de disc si acces la magazinul lor. E imens la pret pentru ce are in el.

 • Alex