Yahoo ma face cu capul

Inteleg ca yahoo.com este domeniul preferat de spammeri, dar serverele mele de mail cu ce au gresit cind incearca sa trimita mail-uri absolut legite la clientii Yahoo ?!

Imi trimit un mesaj de pe extreme.ro, ajunge direct in Spam folder. Dau "Not SPAM" si incerc sa mai trimit un mail... teapa:

421 Message from (194.140.245.74) temporarily deferred - 4.16.50. Please refer to http://help.yahoo.com/help/us/mail/defer/defer-06.html

Serverele de mail nu sunt open-relay, nu am trimis in viata mea spam-uri, nu sunt listat in nici un fel de RBL, am implementat SPF, DomainKeys, am completat nenumarate formulare la ei pe site, ce spanac mai vor sa le fac sa-mi accepte mai mult de 1 email la 4h ?

Am mesaje cu confirmari de comenzi si alte chestii importante care o aburesc prin coada de mai bine de 12h.

In curind cred ca o sa banez total domeniul yahoo.com si tot ce este gazduit la ei, pentru ca e mai simplu decit sa dau explicatii de ce mail-urile nu ajung la timp.

LE: am urmat pasii indicati de Bobby aici si IP-urile au fost whitelisted. Acum pot trimite mesaje fara intirziere, iar din testele facute de minte toate mesajele s-au livrat in Inbox. Tot procesul a durat putin sub 2 luni.