Finala Orhideea Gardens..sper

Eram dator de ceva vreme cu informatii despre procesele mele cu Orhideea Gardens. Situatia stam cam asa:

- la inceputul lui octombrie 2009 executorul judecatoresc le-a blocat conturile, iar acum citeva saptamani mi-am recuperat banii platiti ca avans plus cheltuielile de judecata si de executare.

- Orhideea Gardens a facut tot ce a putut impotriva executarilor, impotriva sentintei arbitrale si pina acum a cam pierdut la toate.. mai sunt ceva cai de atac, dar sincer nu cred ca mai au sanse de castig. Oricum nota de plata pe aceste mizerii a mai strins ~6000 RON.

Personal nu vreau sa mai trec prin asa ceva si repet: cascati ochii cind faceti achizitii majore. Consider ca am fost un caz fericit pentru ca mi-am permis toata aceasta aventura legala, dar nu stiu cita lume ar rezista fizic si financiar timp de un an de zile. Din Oct 2008 cind le-am trimis prima scrisoare pina in Oct 2009 cind mi-am recuperat banii am decartat peste 94.000 RON pe arbitri, avocati, executori, taxe si alte aberatii legale.

La inceputul anului domnii de la Orhideea Gardens nici nu vroiau sa discutam, nu s-au prezentat la conciliere, dar in momentul in care executorul le-a pus poprire pe conturi au descoperit numarul meu de telefon si ma sunau la citeva zile. Un subiect hot al discutiilor era inclusiv scoaterea de pe blog a povestii mele.. lucru care din pacate nu o sa se intimple.

Aventura cu ei inca nu s-a terminat, mai sunt niste actiuni dar momentan banii mei sunt la mine si nu mai am frica de acum un an ca Orhideea Gardens intra in faliment si nu-mi mai recuperez banii.

Daca cumva vreti sa urmati calea mea, va avertizez ca este costisitoare,  puteti apela cu incredere la avocatul meu Victor Enescu: este scump, paranoic, dar in final mi-a recuperat toti banii.