Inchiriez apartamentul

Vreau sa-mi inchiriez apartamentul cit timp sunt plecat in jurul lumii, asa ca intreb prin prieteni. NU accept si NU platesc comision pentru intermediari (agentii).

Despre apartament:

- apartament de 2 camere, semi-decomandat, la Pod Hasdeu (vis-a-vis de benzinaria Petrom de linga Facultatatea de Drept). Compus din sufragerie + dormitor + anexa. Balcon inchis si access la terasa blocului. Bucataria este micuta, am ceva aparatura de gatit dar nu foarte multa pentru ca eu nu folosesc.

- etajul 7 din 8 (etajul 7 si 8 au doar 2 apartamente, liftul merge doar pina la 7).

- utilat complet: masina de spalat rufe, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, mici aparate (toaster, cuptor pentru sandwitch-uri, sandwitch maker), aragaz (fara cuptor), frigider, frigider de vinuri (cu 2 zone pentru vin alb si vin rosu), televizor cu plasma, aer conditionat in ambele camere, alarma cu telecomanda, router wifi (Time Capsule).

- mobilat complet +mobilier pentru terasa (masa cu 6 scaune)

- masa se poate lua fie pe terasa sau in living unde exista si scaune de bar

- perioada de inchiriere este de maxim 18 luni (pina in august 2012), iar apartamentul e disponibil incepand cu 1 decembrie 2010.

Pret: 450 EUR / luna. Chiria se plateste in avans pina la inceperea lunii. De ex. pina pe 30 nov pentru luna decembrie. Fara garantie sau luni platite in avans. Plata se face in EUR sau RON la cursul BNR prin transfer bancar sau depunere in contul meu. Pentru plata in avans pe 3 luni acord reducere 5% iar la 6 luni de avans 10% reducere.

In pretul chiriei sunt incluse: abonamentul la internet (RDS Fiberlink 100Mbps), abonamentul satelit (Digi TV - pachet full cu HBO) si curentul electric in limite rezonabile, pentru ca se platesc automat din contul meu prin direct debit.

Pentru programarea unei vizionari va rog sa-ti dati un mail sau telefon la 0722 623 785.