Inca traiesc ….

De ceva vreme tot primesc plingeri ca "nu ai mai scris pe blog", asa ca o sa ma explic si mai tirziu poate o sa fac si un scurt rezumat.

De ce nu scriu ? Pai...

1. Nu am timp. Suna ciudat cind esti plecat in vacanta de 11 luni, dar credti-ma ca este complicat cind ai de impachetat, mers la autobuz, asteptat dupa autobuz, cautat hostel, explorat zona, facut planuri pentru urmatoarea zi, cautat de mincare, facut noi cunostiinte, etc.

2. Experientele mele sunt foarte subiective. Pina acum am la activ 75 de tari vizitate (+/- ca trebuie sa mai recapitulez), asa ca foarte multe lucruri nu-mi trezesc interesul atit de tare incit sa scriu despre ele. Munti am mai vazut, ruine, lacuri, paduri, temple, biserici, orase, cladiri, parcuri si altele de asemenea. Nu cred ca vrea nimeni sa stie la ce ora m-am trezit, cite beri am baut, asa ca ma abtin de la a mai comenta...

In schimb... fac poze. Putine, dar totusi sunt ceva poze care puteti sa le vedeti pe Picasa. Unele au chiar si o mica descriere :)

3. Cind am timp si as putea sa scriu o dau in porno ca ma f... lenea.

Asa ca dragi cititori, aveti rabdare... multa rabdare. Daca vreti informatii up-to-date puteti sa dati subscribe pe Facebook sau sa va uitati la harta (este actualizata mai des decit blog-ul, dar mai rar decit Facebook-ul).

Cit mai continui ?

Inca nu stiu... initial era vorba ca ma plimb pina la sfirsitul lui 2012, dar deja simt o oarece oboseala. Prin multe tari am trecut mai repede decit trebuia, dar daca as face totul in amanunt mi-ar trebui 10 vieti nu 2 ani.

Deja simt o oarece oboseala de la viata asta de nomad ... impachetat, autbuz, avion, etc, despachetat.. citeva zile mai tirziu iar de la capat.

Acum sunt prin Asia si ma gandesc sa iau o "pauza" sa ma opresc citeva luni intr-un loc cunoscut si sa ma relaxez... pe lista este Bangkok si cam atit :)

Daca o iau mai usor, atunci probabil termenul de sfirsitul lui 2012 se mai decaleaza cu citeva luni..poate ani.

Oricum, sa vedem cum este vremea miine.