Contact

Imi puteti scrie pe adresa blog [at] boo [punct] ro.

 • Adriana

  Stimabile domn ! Glumitza dumitale te-ar fi facut in Statele Unite sa vezi summitul de la televizor din spatele gratiilor. Ai tu noroc ca autoritatile "alea ocupate cu ingrasatul in ajun" au treburi mai serioase decat sa te trimita dupa gratii. Glumele costa uneori. Distractie nescarbita la Sinaia !

  Yo

 • Dave

  Sabatic - îţi iei un an Sabatic ca evreii?!
  Foarte tare!!!

 • Dave

  Ştiu că ai fost de câteva ori in Hong Kong - se poate lua viza de acolo pt Shenzhen - eu plec pe 20ian. Acolo - ce merita vizitat?!
  Mersi!

 • Tim

  @Dave Shenzhen este mainland China si-ti trebuie viza.. toate vizele de China eu mi le-am luat din .ro - dureaza citeva zile - si toate au fost single entry. Se dau si vize cu multiple entries, dar este un fel de black-magic. Daca ai traseul facut mai bine iei viza de aici decit sa alergi prin HK dupa ea.

  De vizitat in Shenzhen sau HK ? Shenzhen este un oras "industrial", atractiile sunt in HK (gen Victoria Peak, Victoria Harbour, food and shopping) si Macau (gambling si mult shopping). Nu stiu daca prinzi Chinese New Year in HK (este pe 14 Feb anul asta), este destul de misto show-ul.